PÜSPÖKI SZÉKHELYEK 2019 - Szombathely - márc. 23-24.


MÁRCIUS 8-I ÁLLÁS SZERINT BETELT A LÉTSZÁM.
TOVÁBBI JELENTKEZÉST MÁR CSAK VÁRÓLISTÁN TUDUNK RÖGZÍTENI.
KÖSZÖNJÜK A MEGÉRTÉST!Kedves Családok!

A Városmajori Katolikus Egyesület (VÁKE) és a Városmajori Márton Áron Alapítvány (VMÁA) a következő püspöki székhelyi zarándoklatot Szombathelyre szervezi, Boldog Brenner János, Szent Márton és Mindszenty József emlékének jegyében.

A zarándoklat időpontja: 2019. március 23-24. (szombat-vasárnap).
Tervezett indulás: március 23. szombat 7:30, a Maros utca templom melletti szakaszáról
Tervezet érkezés: március 24. vasárnap 19:00 körül ugyanoda

A zarándoklat során felkeressük Boldog Brenner János mártíromságának színhelyét Szentgotthárd-Zsidán, felkeressük a Szent Márton Látogatóközpontot Szombathelyen, személyesen köszöntjük a közösségünkhöz sok szállal kötődő Székely János püspök urat, megtekintjük a szombathelyi Püspöki Palotát, majd visszautunk során felkeressük Mindszenty József bíboros szülőhelyét Csehimindszenten.

Az út jó alkalmul szolgálhat arra, hogy elmélyedjünk hitünkben, erősítsük közösségünket, és közelebb kerüljünk Boldog Brenner János és Mindszenty József alakjához, szellemiségéhez azzal, hogy bejárjuk életüknek emblematikus helyszíneit.

Szálláshelyül a Szombathely melletti Vép Mezőgazdasági Szakközépiskolájának Kollégiuma szolgál majd, 2-3 ágyas, fürdőszobával ellátott szobákban.

A 2 napos zarándoklat várható részvétel díja – teljes ellátással együtt –személyenként 18000 Ft.

VÁKE tagok kedvezményes, 15000 Ft/fő áron vehetnek részt a kiránduláson.

Az 50 személyes autóbuszos kirándulás során a korábbiaktól eltérően nem tervezzük külön gyermekprogramok biztosítását, és pesztrák sem lesznek, akik vigyázzanak a gyerekekre. Ezért csak olyan 10 év feletti gyermekek részvételét tudjuk támogatni, akik felnőtt módjára, érdeklődő fiatalként vesznek részt a programokon.

A jelentkezéshez kérjük az alábbi Google űrlapot kitölteni:
https://goo.gl/forms/yyrvxb3mNr1go4uJ2

A jelentkezés akkor válik érvényessé, ha a részt venni kívánó család a VÁKE UniCredit Bank Hungary Zrt-nél vezetett 10918001-00000017-65610002 számú számlájára átutalja a családonkénti 10000 Ft előleget.
Kérjük a család nevét és a program nevét (Püspöki székhelyek – Szombathely) feltüntetni.

A második részlet pontos összegéről és a pontos programról a jelentkezések véglegesítése után értesítjük a résztvevőket.

Az előleget lemondás esetén csak abban az esetben tudjuk visszaadni, ha van tényleges "csereutazó". A jelentkezéseket érkezési sorrendben vesszük figyelembe. A létszám betelte után a jelentkezők várólistára kerülnek, az esetleges lemondók helyett kínáljuk fel nekik a részvétel lehetőségét.

A jelentkezés határideje március 8-a (péntek).

A városmajoriak minél nagyobb számban történő jelentkezésében bízva,