ismét SZENTSÉGIMÁDÁS ISKOLÁJA - 2018. febr. 15-től

"Nekem azonban jó az Isten közelében". /Zsolt 73,28/

Ennek megtapasztalására hívunk és várunk mindenkit a február 15.-én induló Adorációs Iskolába a Városmajorba!

Nagyböjt első csütörtökétől kezdve 12 csütörtökön át (kivéve március 15.-ét) egészen pünkösdig lesz lehetőségünk az Úrral személyesen találkozni a városmajori plébánia fűtött, szép, földszinti termében.

Délelőtt 10 órakor kezdődnek az alkalmak, amelyeken először közösen talulunk egy szentségimádási éneket, majd felvételről meghallgatjuk Fábri Kornél atya előadását, amely az előző év szeptemberétől decemberéig tartó Adorációs Iskolán hangzott el. Az előadás után Zoltán atya elhozza az alkalomra az Oltáriszentséget, akivel kb 30 perces csendes szentségimádásban lesz lehetőségünk találkozni.

Fontos tudni, hogy kifejezetten kisbabás alkalmak lesznek ezek, ezért kérjük, hogy adják hírül, és bátorítsák minden kisbabás iamerősüket a részvételre!

Emellett az alkalmak minden kedves testvér számára nyitottak. Kérjük, hogy bátran jöjjenek azok is, akik csak délutánra járnak aznap dolgozni, vagy már nincs otthon babájuk, de az esti alkalmak nehezen elérhetőek számunkra, esetleg éppen lyukasórájuk van ebben a kb 1,5 órában... stb.!

Jelentkezni a vmadoraciosiskola18@gmail.com emailcímen, vagy a 06205924375-ös számra küldött üzenetben a név és elérhetőség megadásával lehetséges. Bátran keressenek ezeken az elérhetőségeken minden felmerülő kérdéssel!

Az alkalmakat hirdető plakátot mellékelem, bátran továbbítsák, hogy minden érintetthez eljusson!

Az Adorációs Iskoláról részletesebben és a máshol induló adorációs iskolákról a Nemzetközi Euchariszikus Kongresszus honlapján olvashatnak:

https://www.iec2020.hu/