Püspöki székhelyek látogatása - Kárpátalja - 2017.okt.20-23.


A létszám betelt szeptember 12-én.
Akik ezután jelentkeznek, csak várólisára kerülhetnek.

Azaz visszamondás esetén utazhatnak, vagy ha esetleg sikerül nagyobb buszt, ill. több szálláslehetőséget szerezni.

Fontos technikai információ: Akik jelentkeztek, és még nincs érvényes útlevelük, sürgősen intézzék!
Kárpátaljára (Ukrajnába) ugyan vízum nélkül, de csak ÉRVÉNYES ÚTLEVÉLLEL lehet beutazni, így akinek nincs, az kezdje el intézni.



Kedves Családok!

A Városmajori Katolikus Egyesület (VÁKE) és a Városmajori Márton Áron Alapítvány (VMÁA) a püspöki székhelyek következő látogatását Kárpátaljára szervezi.

A látogatás időpontja: 2017. október 20-23. Aki részt szeretne venni rajta, már most jegyezze elő a naptárába!

A kirándulás során meglátogatni tervezzük: Beregszászt-Munkácsot-Ungvárt-Szerednyét-Kendereskét-Szolyvát-Polenát-Felsőgerebent-Vereckei-szorost-Vereckei-hágót- Beregvárt-Tiszaújlakot-Csetfalvát-Nagyszőlőst. Sor kerül helyiekkel való találkozásokra is, hogy bepillantást nyerhessünk a kárpátaljai magyarok mindennapi életébe.

A történelmi, építészeti, művészettörténeti, irodalmi és egyházi emlékekkel teli kirándulás során szálláshelyül egy Munkács központjában található 4 csillagos, 2, illetve 4 ágyas szobájú szálloda szolgál, ahonnan csillagtúra formában látogatjuk meg a helyszíneket.
Helyi idegenvezetőnk Kárpátalja minden zegét-zugát ismeri, az ő közreműködése különösen nagy ajándék lesz a résztvevőknek.

A 4 napos kiránduláson való részvétel díja az előzetes költségszámítások alapján személyenként legfeljebb 30.000 Ft lesz, mivel a kirándulás költségeinek jelentős részét a VMÁA a Nemzeti Együttműködési Alaptól elnyert pályázati forrásból fedezzük. VÁKE tagok kedvezményes áron vehetnek részt a kiránduláson.

Az 50 személyes autóbuszos kirándulás során a korábbiaktól eltérően nem tervezzük külön gyermekprogramok biztosítását, és pesztrák sem lesznek, akik vigyázzanak a gyerekekre. Ezért csak olyan 12 év feletti gyermekek részvételét tudjuk támogatni, akik felnőtt módjára, érdeklődő fiatalként vesznek részt a programokon.

A jelentkezéshez a google űrlapot kell kitölteni (kattints a linkre). A jelentkezés akkor válik érvényessé, ha a részt venni kívánó család a VMÁA UniCredit Bank Hungary Zrt-nél vezetett 10900028-00000009-80670011 számú számlájára átutalja a 20.000,-Ft előleget, feltüntetve a család nevét és azt, hogy ezt a kárpátaljai kirándulásra utalja át. Az előleget lemondás esetén csak abban az esetben tudjuk visszaadni, ha van tényleges "csereutazó". A jelentkezéseket érkezési sorrendben vesszük figyelembe. A létszám betelte után a jelentkezők várólistára kerülnek, az esetleges lemondók helyett kínáljuk fel nekik a részvétel lehetőségét.

A jelentkezés határideje szeptember 15. (A szállásfoglalás és szobabeosztás, az étkezések, valamint a különjárati busz megrendelése miatt szeptember közepére össze kell állnia a végleges utazó csapatnak.)

A várható költségeket és a programot a szervezők szeptember elején pontosítják.

Fontos technikai információ: Kárpátaljára (Ukrajnába) ugyan vízum nélkül, de csak ÉRVÉNYES ÚTLEVÉLLEL lehet beutazni, így akinek nincs, az kezdje el intézni.

A városmajoriak minél nagyobb számban történő jelentkezésében bízva,

Üdvözlettel:
Kincses Zoltán, a VÁKE elnöke és Hóka Gábor, a VMÁA kuratóriumának elnöke

Jelentkezés: https://goo.gl/forms/m8r3HYNhJUITPMa33