Itt az Advent, készülünk a Karácsonyra (2014)

  1. ADVENTI LELKINAP - NOV. 22.
    felnőtteknek gyerekeknek november 22-én szombaton. Felnőtteknek a Pannónia Sacrában, gyerekeknek a közösségi házban.
    Gyerekek, különleges lelki élményben lehet itt részetek, a szervezők mindent megtesznek, hogy minél tevékenyebben, a Ti aktív közreműködésetekkel, játékosan, igazán közelről tapasztaljátok meg Jézus szeretetét!
  2. IFJÚSÁGI LELKIGYAKORLAT - DEC. 5-7. VÁL
    Vál. Testrész? Szomorú tény? Lehet pozitív kicsengése is!
    Visszafele olvasva pl.: láv.
    Válaszd az életet!

    ÉLETEM AJÁNDÉK címmel lelkigyakorlatot tartunk a váli völgyi Szent Mihály Majorban. Költségek: 5000 Ft, ha tudsz többet adni, ne habozz (teljes önkötség 7700 Ft), ha csak azért nem jönnél, mert nincs ennyid, de komolyan szeretnél dolgozni magadon Istennel, akkor is gyere!
    A lelkigyakorlatot vezeti: a Szentlélek, de Vaskó Mária keresztes nővérrel mi is ott leszünk.
    Mikor: december 5-7-ig (vasárnap du érünk haza)
    Korosztály: 17-35 év (aki elég érettnek érzi magát 16 évesen is jöhet, aki csak marháskodni akar, az keressen más programot, ez most nem az ő hétvégéje lesz)
    Gyere el, és megtudod, milyen jó a Válon állás!
    JELENTKEZÉS: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1XRG8s42NB5-a9QN1SOwPNWHGYkflSYMrMnA8eNvRDPc/edit#gid=0, véglegessé az 5000 Ft előleg befizetésével VÁLik.
    Van autód? Hozd el és tegyél még bele 4 embert! Jelentkezés a csüt.esti hittanon vagy a vasárnap esti f8-as miséket követően nálam (esetleg a 9-es után).
    Határidő: nov. 29. Utána az étkezés megrendelése miatt nem tudsz jelentkezni. Ha jönni akarsz, jelentkezz időben!
    Gábor
    az ÖN káplánja
  3. SZÁLLÁST KERES A SZENT CSALÁD!
    Az idei adventben is szeretnénk megszervezni a „Szállást keres a Szent Család” nevű adventi gyakorlatot, amely közös családi imára és több család közös imájára ad lehetőséget.
    Egy kép, ill. gyerekrajz, a hozzá kapcsolódó útmutatóval, javasolt imádságokkal és énekekkel, vándorol családról családra.
    A képet váró család egy este a képet hozzá eljuttató családdal közösen imádkozik, a képet fogadó család lakásán. (1. este).
    Következő napon a családtagok gyűlnek össze imára a kép körül, illetve meghívhatnak erre az estére akár másokat is. (2. este).
    A rákövetkező napon továbbviszik a képet a következő családhoz, ahol akkor azzal a családdal imádkoznak együtt.(3. este).
    A közös imához segédanyagot mellékelünk ugyan, de egyénileg teljesen szabadon alakítható a közös este.
    A jelentkező családok megkapják a pontos beosztást, hogy ki kitől fogja kapni, és kinek kell majd továbbadni a képet. Telefonon vagy e-mailben egyeztethetnek a családok előre a kép átadásának-átvételének időpontjáról. Jelentkezési lap letölthető a plébánia honlapjáról,de az irodában is átvehető jelentkezési lap. Név, cím, telefon, e-mail- cím megadása után kérjük megjelölni azt a legkevesebb három egymás utáni napot, amikor a család otthon van, s a fogadásra, és a családi imára továbbá a kép továbbvitelére módja és lehetősége van. Háromnál több napot, esetleg többször három napot is be lehet jelölni, ezzel a beosztás elkészítését könnyítenék meg. A jelentkezési lapot legkésőbb november 21-ig kérjük elküldeni e-mailben avargedo @ t-online.hu címre Várgedő Annamáriának, vagy papíron leadni az irodában. E szép, közös adventi családi imánkat JÉZUS KRISZTUS, a SZÜLETENDŐ MEGVÁLTÓ bőséges áldással és örömmel jutalmazza! Ezt kívánják szeretettel:
    Zoltán Atya és a szervezők
  4. ÉLELMISZERGYŰJTÉS rászorulóknak
    December 10-11-12 szerda, csütörtök, péntek. Ezúttal délután 2-től este nyolcig tervezzük.
    Ha sokan tesszük, egyre kevesebb jut.
    Lehet a CBA-ban megszólítani a betérőket. S fogadni, rendezni az adományokat a Kistemplomban.
    Erdős Márti és Divényi Ági a felelősei.
  5. PÁSZTORJÁTÉK
    A szervezők szeretettel várlák a kicsiket és nagyokat, régi és új szereplőket az idei plébániai pásztorjátékra! Sok élmény, vidámság jó társaság vár! Készüljünk együtt Krisztus születése napjára!
    Részleteket, a próbák időpontjaival együtt: http://hittanosok.com/esemenynaptar/
  6. GYERTYAGYÚJTÁS A HEGYVIDÉKI ÖNKORMÁNYZAT MELLETT
    Gyertyagyújtás a Hegyvidéki Önkormányzat épülete mellett.
    December 13 délután fél 5 óra. Gyülekezés előtte!
    részletek...